Ομάδα διαχείρισης άγχους Kάθε Δευτέρα ξεκινώντας από την Δευτερα 27 Απριλίου 2015 Mια ομάδα με βασικές επιδιώξεις την αναγνώριση, την ανακούφιση και την επαρκή διαχείριση και την προφύλαξη του οργανισμού από την επήρεια του άγχους.

περισσότερες λεπτομέρειες
Παιδιά στην Εφηβεία Kάθε Δευτέρα ξεκινώντας από την Δευτερα 16 Μαρτίου 2015 Η εφηβεία είναι μια περίοδος με πολλές αλλαγές και εύθραυστες ισορροπίες, τόσο για τους εφήβους όσο και για τους γονείς. Στηρίζουμε την προσπάθεια των γονέων να κατανοήσουν και να ανταποκριθούν στις ανάγκες του εφήβου.

περισσότερες λεπτομέρειες
Σεμινάριο Για Γονείς Kάθε Δευτέρα ξεκινώντας από την Δευτερα 7 Απριλίου 2014 Ο ρόλος του γονέα είναι μία εξαιρετικά δύσκολη και πολύπλοκη διαδικασία γεμάτη συναισθήματα, σκέψεις, νέες εμπειρίες, επιτυχίες, αποτυχίες, όνειρα, προσδοκίες, φόβους κι εφιάλτες.

περισσότερες λεπτομέρειες
Ομάδα Αυτογνωσίας: "Ταξίδι προς τον εαυτό μου" Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 13 Μαρτίου 2014 Ένας κύκλος ομαδικών συναντήσεων για να δουλέψουμε με τον εαυτό μας και να συνδεθούμε με τα συναισθήματα μας, ξεκινάει την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου.

περισσότερες λεπτομέρειες
Ανακαλύπτοντας τον εαυτό μου Το σεμινάριο έχει ολοκληρωθεί Σας προσκαλούμε με χαρά σε ένα κύκλο ομαδικών συναντήσεων, ψυχικής αναζήτησης.

περισσότερες λεπτομέρειες
Πίνδου 2, Άνω Πεύκη (πλησίον ηλ. σταθμού ΚΑΤ), Τηλ: 693 2393761 - 694 2010767 - 210 6126439
contact@iasmos.eu